Раннеспелый салатный сорт (от начала отрастания до технической годности листьев 30-33 дня). Растение средней высоты, со средней степенью ветвления. Листья прямостоячие, зеленые со слабым восковым налетом, сочные, с высоким содержанием сахара и сухого вещества, долго не грубеют и сохраняют хозяйственную годность. Вкус полуострый, приятный.
Цінність сорту: висока врожайність, ніжний смак, зимостійкість, підвищена стійкість до хвороб. Вирощується в однорічній і багаторічній культурі.
При однорічній культурі проводять ранньовесняний посів та одноразове прибирання рослин в кінці сезону. При багаторічній культурі посів проводять в рядки гніздами по 2-3 насінини на глибину 0,5-1,5 см через кожні 20 см За літо можна проводити 3-4 зрізання зеленого пера
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Цибуля |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Група стиглості | Ранньостигла |
Виробник | Гавриш |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Багаторічні |
Висота рослин | Високорослі |
Холодостійкість | Так |
Посухостійкість | Так |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки дозрівання | 45 дн |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
Вага | 0.1 г |