РУЖ ВІФ ДЕ ТАМП ВИСОКОВРОЖАЙНИЙ СЕРЕДНЬОПІЗНІЙ СОРТ ГАРБУЗА
Термін дозрівання - 110-115 днів. Рослина потужна, формує великі червоно-помаранчеві, округло-плескаті плоди з сегментованої поверхнею. Середня маса плоду 10-12 кг. Всі плоди однаково великі. М'якоть яскраво-помаранчева, щільна, з відмінними смаковими якостями. Завдяки високому вмісту цукру і каротину, а також соковитості гарбуз використовується для виробництва соків, дитячого харчування і приготування різних видів каш. Сухих речовин в овоче більше 6%. Сорт універсальний у використанні і не вимагає особливих умов для вирощування, дуже пластичний. Насіння гарбуза підходять для вирощування в різних кліматичних регіонах України. Середня врожайність - 100 т / га.
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Призначення Для виробництва соків, дитячого харчування, приготування каш
Дозрівання (дн.) Середньо-пізній (110-115)
Густота (раст. / Га) 6000-10000
Колір плоду червоно-помаранчевий
Форма плоду правильна округло-плеската
Діаметр плода, см 50-70
Вага, кг 10,0-12,0
Сухих речовин,% 6,0-8,0
Потенційна врожайність, т / га 150
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Clause |
Країна виробник | Франція |
Культура | Гарбуз |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Руж Віф де Тамп |