Добриво Смарт Гроу Бор-150 - рідке водорозчинне мікродобриво з високим вмістом бору (150 г / л) в легкодоступній формі для профілактики і усунення дефіциту бору в рослинах.
Рекомендується для корекції харчування всіх сільськогосподарських культур і особливо чутливих до дефіциту бору - ріпак, соняшник, цукровий та кормовий буряк.
Основні переваги:
відчутний ефект і швидку дію досягається завдяки вмісту бору в легкодоступній формі - боретаноламін;
вміст азоту (41 г / л) в складі добрива підсилює дію бору; збільшує кількість квіток;
бездоганно покращує процеси цвітіння і запилення; інтенсифікує процес накопичення і транспорту цукрів; підвищує імунітет рослин;
попереджає виникнення фізіологічних захворювань (відмирання точки росту, гниль сердечка, хлороз і т.д.);
підвищує врожайність і якість продукції сільськогосподарських культур;
можливість використання в органічному землеробстві.
Період і норми внесення: Зернові (пшениця, ячмінь, жито, овес, гречка) Фаза виходу в трубку - флагової лист (ВВСН 30-49) 1 0,5-1,0 Соняшник Фаза 4-5 пар листків (ВВСН 26-32 ); Фаза «зірочки» - початок цвітіння (10-12 листків) (ВВСН 44-48) 2 1,5-2,5 Ріпак, гірчиця, льон Фаза весняна розетка - стеблевания (ВВСН 21-39); Фаза бутонізації (перед цвітінням) (ВВСН 50-61) 2 1,5-3,0 Кукурудза Фаза 6-8 листків (ВВСН 17-28); Викидання волоті (ВВСН 48-56) 2 2,0-3,0 Зернобобові (горох, соя, нут, сочевиця) Формування 3-5- тройчастого листа (ВВСН 13-15 / 35); Фаза закладки квіток (ВВСН 51-55) 2 1,0-1,5 Баштанні (кавун, диня, кабачок, гарбуз, патисон) Формування 1-3 справжніх листків; Початок формування - вилягання стебел 2 1,0-1,5 Цукрові і столовий буряк Фаза 4-6 листків (ВВСН 14-16); Фаза змикання листя в ряду (ВВСН 19-34); Фаза змикання листя в міжряддях (ВВСН 35-39) 3 1,0-2,0 Томат, огірок, цибуля, перець, капуста, картопля, морква Початок цвітіння (ВВСН 61-63); Повний (масове) цвітіння (ВВСН 63-69) 2 1,0-2,0 Зерняткові Перед цвітінням (ВВСН 51-59); Після цвітіння (ВВСН 71-72); Після збору врожаю (ВВСН 89-97) 3 1,0-2,0 Кісточкові Білий бутон (ВВСН 51-55); Перед цвітінням (ВВСН 55-59); Після збору врожаю (ВВСН 89-97) 3 2,0-3,0 Виноград Перед цвітінням (ВВСН 51-59); Після цвітіння (ВВСН 61-69) 2 2,0-3,0 Полуниця, ожина, малина (річна та ремонтантна) Бутонизация (ВВСН 48-58); Початок - кінець цвітіння (ВВСН 61-69); Після збору врожаю (ВВСН 89-97) 3 1,0-2,0 Закритий грунт (вирощування ранніх овочів) Активне зростання; Фаза цвітіння; Фаза росту плодів - масове дозрівання 3 15-20 мл / 10 л води.
Склад: B N 150 г / л 41