Петрушка Петровна – опис:
Сегментація – ранньостиглий (110-120 днів від появи сходів до початку товарної придатності) сорт кореневої петрушки.
Призначення – Для відкритого та захищеного ґрунту. Для отримання товарних коренеплодів та вигонки на зелень.
Особливості рослини – Розетка листя піднята, листова платівка середнього розміру, зелена. Черешок із слабким антоціаном, частки листка середні. Коренеплід сірувато-білого кольору, подовжений вузькообратнотрикутної форми, слабогіллястий. Середня маса коренеплоду 130 г.
Конкурентні переваги – Середня врожайність 2-2,2 кг/м2.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Гавриш |
Культура | Петрушка |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Група стиглості | Ранньостигла |
Колір плоду | Зелений |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Польові |
Строки посіву | Листопад, Квітень, Травень, Червень, Жовтень |
Строки дозрівання | 60 дн |
Зберігання | |
Максимальна температура зберігання | 25 град. |
Максимальна вологість | 75 % |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
Вага | 0.1 г |