Valagro(Валагро) Boroplus (Бороплюс) 1 л Італія
Бор - найважливіший мікроелемент, що бере участь і регулює процеси запилення та запліднення, вуглеводний та білковий обміни речовин. Багато рослин сильно чутливі до дефіциту бору - це рослини-індикатори: цукровий, кормовий і столовий буряк, соняшник, люцерна, конюшина, люпин, буркун (білий), чину, турнепс, сурепіця, ріпак, капуста цвітна та качанна, шпинат, тютюн, бавовна, насіння, кісточкові та виноград. Зовнішній вигляд: рідина. Кольор: безбарвний, жовтуватий. Щільність (г/см³): 1,37pH (1% водний р-р): 7,7. Кондуктивність 1‰ (mS/cm) 18°С: 0, 19 До факторів, що знижують рухливість і засвоєння бору відносяться: посуха, надмірне зволоження, інтенсивне освітлення, велика кількість азотних і калійних добрив, вапнування. Завдяки рідкій формі, поживний комплекс Бороплюс, що містить бор в органічній формі (гідроборат етиламіну), високоефективний як при листових підживленнях рослин, так і при використанні в системах крапельного поливу. На відміну від неорганічних сполук бору, Бороплюс володіє м'якою дією та зниженим ризиком фітотоксичності. Застосування Бороплюсу дозволяє: запобігати та лікувати серцевинну гниль цукрових, кормових та столових буряків; потреби в борі та підвищувати врожайність капусти, яблунь та груш, кісточкових, тютюну, бавовни та інших с/г культур; - покращувати формування плодів та запобігати захворюванням (горошенню) ягід винограду; Склад: Бор (B) w/w в 1 кг продукту - 11.0%; Бор (В) w/v в 1 літрі продукту – 15%. Фізичні властивості: точка кристалізації – 1°С. Фертигація: плодово-ягідні культури, декоративні дерева та чагарники – 4-6 л/га, на початку вегетації; Технічні, овочеві, баштанні культури, столові коренеплоди – 3-5 л/га, перед посівом або перед сходами; Квітково-декоративні культури – 3-5 л/га перед висадкою або в період інтенсивного цвітіння.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Valagro |
Країна виробник | Італія |
Препаративна форма | Концентрат емульсії |
Концентрована форма добрива | Так |
Вид добрива | Хелат бору |