Опис (Буряк столовий Болтарді)
Виробник: Syngenta (Голландія)
Болтарді – середньоранній, високоврожайний сорт буряків. Вегетаційний період – 100-120 днів. Коренеплоди округлої форми, середнього розміру. Середня маса коренеплодів 160-365 р. Коренеплоди відрізняються високими товарними якостями. Внутрішня структура коренеплодів однорідна, пофарбована в темно-червоний колір, радіальні кільця відсутні, шкірка гладка. Коренеплоди мають високі смакові якості. Сорт придатний для вживання у свіжому вигляді, реалізації, переробки та для тривалого зберігання. Має високу стійкість до квітучості. Сорт ідеально підходить для механізованого збирання. Культура холодостійка. Віддає перевагу легким, добре удобреним, родючим грунтам. Посів проводите, коли ґрунт добре прогріється (до 6-8°С). Глибина загортання насіння 3-4 см. Норма висіву – на один кв. м – 1-1,5 г насіння. Рослина вимоглива до вологи, особливо в період проростання насіння та утворення коренеплодів. Насіння вже повністю підготовлене виробником до висіву і не вимагає додаткової обробки: замочування, пророщування та ін.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Syngenta |
Країна виробник | Голландія |
Вага упаковки | 3 г |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Культура | Буряк |
Сорт/Гібрид | Болтарді |