Рукола Індау - ранній сорт від німецьких селекціонерів N.L.Chrestensen. Рослина рекомендована для вирощування у відкритому ґрунті у будь-якій кліматичній зоні України. Підходить для культивації у тепличних умовах для забезпечення свіжою зеленню протягом усього року. Висаджується у відкритий ґрунт прямим посівом, насіння проростає при температурі не нижче +8°C.
Рукола Інда через 20-25 днів формує розетку з листям невеликих розмірів. Листя має приємний, трохи гірчичний смак, за формою - ліроподібні, сильно розсічені. Додаються до салатів, закусок, несолодкої випічки, пасти, подаються з м'ясом і рибними стравами.
Особливості сорту салату Індау:
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 0.5 г |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Культура | Рукола |
Сорт/Гібрид | Индау |
Класс семян | 1-й клас |
ГМО | Ні |
Колір плоду | Зелений |