Біле довге коріння білої редьки Дайкон сорту Агата містить практично весь спектр необхідних організму людини речовин. Його вживають у свіжому та приготовленому вигляді, використовують як добавку до м'яса та овочевих страв. За відгуками покупців, його цінують за гострий яскравий смак та користь для здоров'я.
Опис редьки дайкон сорту Агата:
● сорт ранньостиглий, дозріває за 60-70 днів;
● коріння білі, витягнутої форми;
● м'якоть щільна, хрумка;
● коренеплоди довго зберігаються, зберігаючи товарний вигляд;
● посів насіння починають у липні;
● збирання врожаю можливе вже в серпні;
● редьку вирощують у відкритих та закритих ґрунтах;
● сорт невибагливий;
● особливих вимог до ґрунтів та місця посадки немає;
● до хвороб сорт стійкий.
Вирощування редьки дайкон – особливості агротехніки:
Насіння дайкону висаджують відразу в ґрунт, заглиблюючи його на 2-3 см. Вибираючи насіння Седос у поживній оболонці, Ви будете впевнені в результаті. Вони відрізняються від інших 100% схожістю, швидким зростанням та сильними рослинами. Кожне насіння покрите спеціальною глазур'ю, яка містить корисні для нього речовини, вітаміни та мінерали. Для посадки підійде будь-який садовий ґрунт, який у процесі росту необхідно поливати, розпушувати і прополювати. Підживлення редьки проводять 1-2 рази, використовують лише мінеральні комплекси, краще за професійне виробництво.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Яскрава |
Країна виробник | Україна |