120 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 400 грн
Способ использования продукта: Изготовление раствора для внесения в баковый раствор: содержание тары (150 г/500 мл) зернового мицелия залить 1 литр воды (вода должна быть без хлора или отстоянная). Тщательно перемешайте и подождите 20 минут. Затем процедить раствор через фильтр. Все – раствор готов к применению. Нормы расхода готового раствора: 1. Капельное орошение (фертигация) – 1 л готового раствора на 1000 литров поливки глазной воды. 2. Поливка под корень – 10 мл раствора на 10 л воды. 3. Обработка листьями – 100 мл готового раствора на 10 литров воды. 4. Запылительная обработка клубней, луковиц, корневищ и т.п., смачивание корневой системы многолетних растений, в частности саженцев плодовых, ягодных и декоративных растений – 20 мл раствора на 10 литров воды. Замолить на 1-2 часа или опрыснить вегетировочные части растения до посадки.
Використання зернового міцелію для субстратів і в ґрунт під час саджання: 150 г зернового міцелія ретельно перемішати з 50 літрами субстрату. Або внести в поверхню субстрату та перемішати з верхнім шаром самого субстрату. 2. 0,5 ст.л. зернового міцелію на 1 лунку. Закладка в лунку під час саджання плодових, ягідних і декоративних дерев і чагарників
Період захисної дії: Під час оброблення насіння, коренів, клубнів і цибулин захисна дія зберігається впродовж усього періоду вегетації. На стеблах і листі рослин міцелів діє впродовж 7-10 днів, залежно від ступеня зараження рослин і погодних умов.
Сумісність: Сумісний у бакових сумішах із більшістю пестицидів. Однак можливий прояв фізико-хімічної несумісності препаратів, тому рекомендується перед змішуванням і застосуванням провести тест. на сумісність. Можна використовувати зі стимуляторами росту та мінеральними добривами. А також із хімічними інсектицидами (неонікотиноїди, піретроноїди, авермектини та ін.), руйнівна дія яких спрямована проти комах-шкідників. Небажано застосовувати одночасно з біоінсектецидами.
Условия и сроки хранения: упаковку с зерновым мицелем хранят в сухих, чистых, вентилируемых, защищенных от воздействия прямых солнечных лучей и атмосферных осадков помещениях при температуре не выше 80 °C и при относительной влажности воздуха не более 60% в течение 6 месяцев. Не допускать замораживания продукта! Рабочий раствор использовать в течение 24 ч после приготовления.