Добриво отримано в результаті екстракції необхідних для повноцінного розвитку рослин речовин - азоту, калію, фосфору, гумінових кислот і мікроелементів з природного торфу. Рост-концентрат застосування якого є стимулюючим зростання рослин, а також підвищує їх стійкість проти хвороб грибкового та бактеріального характеру, з кращого боку зарекомендувала модель |
5 Незаперечних переваг "ROST-КОНЦЕНТРАТУ" ДЛЯ РОСЛИН
- Надбавка в урожаї на 15-40%, вміст вітамінів, С, А, PP і В збільшується до + 70%.
- Плодово-ягідні культури, овочі, злаки і бобові дозрівають на 7-12 днів раніше.
- Схожість насіння підвищується в польових умовах на 10-17%.
- Рівень нітратів знижується на 20-30%.
- Захворюваність рослин знижується для фітофторозу - в 2-6 разів, альтернаріозу - в 1,6-2,9 разів, перноспороза - в 2 рази, борошнистої роси в 1,9 раз, парші - на 40-60%, кореневої гнилі - на 70%, септоріозу та фузаріозу - на 60-70%.
УДОБРЕНИЕ "РОСТ-КОНЦЕНТРАТ" - Інструкція про застосування
Замочування насіння: замочити насіння в розчині добрива перед посадкою протягом 10-15 годин. Приготування робочого розчину: овочеві - 7 мл на 2 л води (1: 300), зернові - 50 мл на 2 л води (1:40).
Листова підгодівля:
- Овочеві, бобові, зернові, олійні, баштанні, ягідні культури та квіти: 20 мл на 10 л води (1: 500). Обробити 2-3 сотки.
- Плодові дерева, чагарники, виноград: 40 мл на 10 л води (1: 1000). Обробити 4 сотки.
Коренева підгодівля:
- Норму витрати концентрату необхідно збільшити на 20%, тобто 25 мл на 10 л води для овочевих культур і квітів і 50 мл на 10 л води для плодових дерев і чагарників.
- Закритий грунт: для використання в тепличних господарствах необхідно дотримуватися рекомендованої концентрації препарату - 20 мл. концентрату на 10 л. води (1: 500), незалежно від виду обробки (кореневої або листової).
- 1 ковпачок = 5 мл.
- Увага! Перед вживанням збовтати!
Рекомендація застосування добрива "Рост-концентрат" в різні етапи вегетації рослин
Період застосування: |
обробка насіння
|
початок вегетації |
бутонізація цвітіння і |
утворення зав'язі |
дозрівання плодів |
Культура:
Овочі, ягоди, плодові
дерева
|
NPK: 5+5+5 |
NPK: 5+5+5 |
NPK: 15+7+7 |
NPK 5+10+15 |
Термін зберігання: 24 місяці при температурі від +30С до +400С.