Добриво отримано в результаті екстракції необхідних для повноцінного розвитку рослин речовин - азоту, калію, фосфору, гумінових кислот і мікроелементів з природного торфу. Зростання-концентрат застосування якого є стимулюючим зростання рослин, а також підвищує їх стійкість проти хвороб грибкового та бактеріального характеру, з кращого боку зарекомендувала модель |
5 НЕОСПОРИМЫХ ПРЕИМУЩЕСТВ "ROST-КОНЦЕНТРАТА" ДЛЯ РАСТЕНИЙ
- Прибавка в урожае на 15-40%, содержание витаминов, С, А, PP и В увеличивается до +70%.
- Плодово-ягодные культуры, овощи, злаки и бобовые созревают на 7-12 дней раньше.
- Всхожесть семян повышается в полевых условиях на 10-17%.
- Уровень нитратов понижается на 20-30%.
- Заболеваемость растений понижается для фитофтороза - в 2-6 раз, альтернариоза - в 1,6-2,9 раз, перноспороза - в 2 раза, мучнистой росы в 1,9 раз, парши - на 40-60%, корневой гнили - на 70%, септориоза и фузариоза - на 60-70%.
УДОБРЕНИЕ "РОСТ-КОНЦЕНТРАТ" - ИНСТРУКЦИЯ ПО ПРИМЕНЕНИЮ
Замачивание семян: замочить семена в растворе удобрения перед посадкой в течение 10-15 часов. Приготовление рабочего раствора: овощные - 7 мл на 2 л воды (1:300), зерновые - 50 мл на 2 л воды (1:40).
Листовая подкормка:
- Овощные, бобовые, зерновые, масляничные, бахчевые, ягодные культуры и цветы: 20 мл на 10 л воды (1:500). Обработать 2-3 сотки.
- Плодовые деревья, кустарники, виноград : 40 мл на 10 л воды (1:1000). Обработать 4 сотки.
Корневая подкормка:
- Норму витрати концентрату необхідно збільшити на 20%, тобто 25 мл на 10 л води для овочевих культур та квітів і 50 мл на 10 л води для плодових дерев і чагарників.
- Закритий грунт: для використання в тепличних господарствах необхідно дотримуватися рекомендованої концентрації препарату - 20 мл концентрату на 10 л. води (1:500), незалежно від виду обробки (кореневої або листової).
- 1 ковпачок = 5 мл.
- Увага! Перед вживанням збовтати!
Рекомендація застосування добрива "Зростання-концентрат" в різні етапи вегетації рослин
Період застосування: |
обробка насіння |
початок вегетації |
бутонізація цвітіння і |
утворення зав'язі |
дозрівання плодів |
Культура:
Овочі, ягоди, плодові
дерева
|
NPK: 5+5+5 |
NPK: 5+5+5 |
NPK: 15+7+7 |
NPK 5+10+15 |
Термін зберігання: 24 місяці при температурі від +30С до +400С.