Кабріо Топ
Комбіновані фунгіцид широкого спектра дії розроблений вченими спеціально для захисту виноградної лози.етот унікальний препарат дозволяє ефективно боротися одночасно з двома небезпечними захворюваннями винограду - мільдью та оїдіумом. Крім того він ефективний в боротьбі з іншими хворобами - чорною плямистістю, антракнозом, чорної гниллю та краснуху.
Кабріо Топ формує на листках і ягодах міцно пов'язані з їх поверхнею запаси діючої речовини, завдяки чому забезпечується висока стійкість препарату до дії атмосферних опадів.
Діюча речовина фунгіциду Кабріо Топ піраклостробін пригнічує "енергетичний комплекс" гриба, блокуючи комплекс ферментів в мітохондріях патогена. У відсутності енергозабезпечення суперечки і міцелій гриба гинуть. Препарат Кабріо Топ має захисну дію, і найкращий ефект буде досягнутий при профілактичному застосуванні препарату.
Одночасну і надійну дію проти мілдью і оїдіуму
тривалий період захисної дії; можливі великі інтервали між обробками ефективний навіть при високій інфекційної навантаженні
надійне управління резистентністю (комбінація з двох діючих речовин)
Застосовується для обприскування виноградної лози проти мілдью, сірої гнилі, оїдіуму при нормі витрати 20 г на 10 л води. Допускається до трьох обробок з інтервалом 10-18 днів.
Малотоксичний теплокровних і бджіл. Остання обробка не менше, ніж за 30 днів до збору врожаю.
Приготування робочого розчину: залити на 2/3 бак обприскувача чистою водою. Додати необхідну кількість препарату. Під час заповнення бака і до закінчення обприскування ретельно перемішувати робочий розчин.
Готовий розчин необхідно використовувати в день приготування.
Основні | |
---|---|
Виробник | Белреахим |
Країна виробник | Білорусь |
Характер дії пестициду | Виборчого |
Препаративна форма | Порошок, що змочується |
Хімічний склад | Неорганічні |
Тип впливу на організм | Системні |
Захворювання рослини | Мілдью, Плодова гниль, Оїдіум, Коренева гниль |
Вміст діючої речовини | метирам 500 г/кг |
Діюча речовина | Пираклостробин |
Оброблювані культури. | Виноград |
Користувацькі характеристики | |
Оброблювані культури | виноград, томати, яблуня, груша, суниця |